Queer Jane zverejnili videoklip k singlu Home

NETKY.SK • 6 December 2016, 10:45 • 2 min
Queer Jane zverejnili videoklip k singlu Home

BRATISLAVA - Slovenská indie-popová kapela Queer Jane predstavila videoklip k singlu Home. O vznik animovanej novinky, ktorá zobrazuje fantastickú cestu muža vo vlaku, sa postaral Samuel Jánoš.

slovakia

left justify in out

“Diváka som chcel preniesť do rozpohybovanej ilustrovanej knižky. Aj z formálneho hľadiska som sa snažil priblížiť tradičným ilustráciám detských kníh,” vysvetlil svoj počin mladý tvorca. Skladba Home je prvým singlom z rovnomenného albumu, ktorý formácia uviedla na trh 1. decembra.

 


Kapelu Queer Jane založil v roku 2012 skladateľ, gitarista a spevák Vlado Nosáľ, ktorý nedávno zaujal aj spoluprácou s americkou formáciou The Brian Jonestown Massacre. V Queer Jane ho dopĺňajú basgitarista Lukáš Valter a bubeník Adam Jánoš. Trojicu muzikantov inšpiruje najmä tvorba zo 60. rokov minulého storočia, ale tiež country či punk. Vlani vydali debutový album Flowerville (2015). Tento rok sa predstavili na maďarskom festivale Sziget. Fanúšikovia a fanúšičky si ich tvorbu môžu najbližšie užiť na koncerte, ktorý sa uskutoční v stredu 7. decembra v priestoroch Slovenského rozhlasu v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies