Queer Jane zverejnili videoklip k piesni Sleepwalking

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 12:47 • 2 min
Queer Jane zverejnili videoklip k piesni Sleepwalking

BRATISLAVA - Slovenská indiepopová kapela Queer Jane zverejnila videoklip k piesni Sleepwalking. O réžiu novinky sa postarala Soňa Maletz, s ktorou skupina spolupracuje už od svojho vzniku.

slovakia

left justify in out

"Celým klipom nás sprevádza klaun v podaní už dvornej herečky kapely Michaely Kostkovej. Video je poskladané z viacerých snových výjavov inšpirovaných psychedelickou náladou piesne," uviedla filmárka.

 

 

"Môj obľúbený moment natáčania bol, keď Soňa mňa a kamaráta Martina Longu donútila tancovať pred 'sochou slobody' v Pezinku," dodal frontman Queer Jane Vlado Nosáľ. Skladba Sleepwalking pochádza z albumu Home, ktorý skupina vydala vlani 1. decembra. Nahrávku v januári pokrstil Laco Lučenič.


Kapelu Queer Jane založil v roku 2012 skladateľ, gitarista a spevák Vlado Nosáľ, ktorý zaujal aj spoluprácou s americkou formáciou The Brian Jonestown Massacre. V Queer Jane ho dopĺňajú basgitarista Lukáš Valter a bubeník Adam Jánoš. Trojicu muzikantov inšpiruje najmä tvorba zo 60. rokov minulého storočia, ale tiež country či punk. Predvlani vydali debutový album Flowerville a vlani sa predstavili na maďarskom festivale Sziget. Nedávno zahrali na koncerte Marián Varga 70.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona