Queens Of The Stone Age ohlásili pauzu

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 18:31 • 2 min
Queens Of The Stone Age ohlásili pauzu

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Queens Of The Stone Age sa rozhodla dať si pauzu, a to aj napriek tomu, že jej frontman Josh Homme vlani vyhlásil, že chcú v blízkej budúcnosti začať nahrávať nové skladby. V rozhovore pre portál Gigwise to prezradil basgitarista Michael Shuman, ktorý sa momentálne venuje svojej druhej kapele Mini Mansions. Tá 23. marca vydá nový album The Great Pretenders.

slovakia

left justify in out

"V súčasnosti sa sústredím na Mini Mansions. Queens Of The Stone Age však nekončia, iba sme si dali pauzu, pretože máme za sebou dlhé dva roky strávené na turné. Táto prestávka nám umožní venovať sa iným veciam. Chceli sme pôvodne začať nahrávať nové skladby, pretože sa nám darilo, bavili sme sa a posledný album mal úspech. Ale nakoniec sme sa rozhodli pre pauzu, pretože na tom albume sme pracovali naozaj dlho a tvrdo. Nie je za tým nič v zmysle, že máme jeden druhého dosť a už nás to viac nebaví. Jednoducho je lepšie si dať na chvíľu pauzu a vrátiť sa, keď si od vás svet trochu oddýchne," vysvetlil Shuman.

 

Queens Of The Stone Age sa sformovali v roku 1996 po tom, čo sa rozpadla kapela Kyuss spomínaného Josha Hommeho. Ich debutovým albumom je eponymná nahrávka, ktorá vyšla v roku 1998. Po nej nasledovali štúdiovky Rated R (2000), Songs For The Deaf (2002), Lullabies To Paralyze (2005), Era Vulgaris (2007) a ...Like Clockwork (2013). Medzi najznámejšie skladby skupiny patria piesne ako No One Knows, Go With The Flow, Little Sister alebo Sick, Sick, Sick. Okrem Hommeho a Shumana v skupine v súčasnosti pôsobia aj Troy Van Leeuwen (gitara), Dean Fertita (klávesy) a Jon Theodore (bicie).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies