Queens Of The Stone Age chcú začať nahrávať nový album už tento rok

NETKY.SK • 15 Júl 2016, 17:01 • 2 min
Queens Of The Stone Age chcú začať nahrávať nový album už tento rok

NEW YORK - Americká rocková kapela Queens Of The Stone Age plánuje začať nahrávať nový album ešte tento rok. V rozhovore pre americkú rozhlasovú šou 2 Hours s Mattom Pinfieldom to prezradil gitarista skupiny Troy Van Leeuwen.

slovakia

left justify in out

"Už sme sa začali rozprávať o ďalšej nahrávke. Máme naozaj veľa nápadov. Čo sa týka nahrávania, pustíme sa doň ešte pred koncom roka," povedal.

 

"Sme veľmi radi, že sme opäť spolu a pracujeme na nasledovníkovi albumu ...Like Clockwork, ktorý bol pre nás naozaj veľkým počinom, z osobných dôvodov. Bola to pre nás dôležitá nahrávka, pretože sme na nej pracovali doteraz najtvrdšie. Teraz sa však snažíme robiť inak, chceme robiť veci jednoduchšie, aspoň si myslím," dodal 46-ročný hudobník.


Líder kapely Josh Homme nedávno potvrdil, že na novinke bude skupina pracovať v rovnakom zložení, ako na spomínanom zatiaľ poslednom albume ...Like Clockwork. V štúdiu by sa teda okrem Hommeho a Troya Vana Leeuwena mali opäť ocitnúť aj Michael Shuman, Jon Theodore a Dean Fertita.


Queens Of The Stone Age sa sformovali v roku 1996 po tom, čo sa rozpadla kapela Kyuss spomínaného Josha Hommeho. Ich debutovým albumom je eponymná nahrávka, ktorá vyšla v roku 1998. Po nej nasledovali štúdiovky Rated R (2000), Songs For The Deaf (2002), Lullabies To Paralyze (2005), Era Vulgaris (2007) a spomínaná ...Like Clockwork. Medzi najznámejšie skladby skupiny, ktorú niekoľko razy nominovali na cenu Grammy, patria piesne ako No One Knows, Go With The Flow, Little Sister alebo Sick, Sick, Sick.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies