Queen a Adam Lambert sa púšťajú do spoločného projektu, natočia dokument

NETKY.SK • 27 Február 2019, 07:48 • 2 min
Queen a Adam Lambert sa púšťajú do spoločného projektu, natočia dokument

BRATISLAVA - Britská rocková kapela Queen ohlásila nový dokument s názvom The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story.

slovakia

left justify in out

Novinka bude mapovať kariéru kapely, odkedy s ňou v roku 2011 začal vystupovať ako spevák Američan Adam Lambert. Dvojhodinový dokument ponúkne aj zákulisné zábery z turné, rozhovory s Brianom Mayom, Rogerom Taylorom, Simonom Cowellom či Ramim Malekom, ktorý v snímke Bohemian Rhapsody (2018) stvárnil zosnulého lídra kapely Freddieho Mercuryho. Dokument uvedie 29. apríla televízia ABC.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@brianmayforreal @officialqueenmusic

Príspevok, ktorý zdieľa ADAMLAMBERT (@adamlambert),

 


Kapela Queen vznikla v roku 1970, pričom v súčasnosti v nej pôsobia spomínaní dvaja pôvodní členovia Brian May (gitara) a Roger Taylor (bicie). Freddie Mercury zomrel v roku 1991 na zápal pľúc, ktorý bol pre neho smrteľný v dôsledku oslabenia imunity vírusom HIV. Dožil sa 45 rokov. Kapela, v ktorej hral aj basgitarista John Deacon, vydala 15 štúdiových albumov, pričom v roku 2008 uviedli na trh pod hlavičkou Queen + Paul Rodgers počin s názvom The Cosmos Rocks. Ich výberovka Greatest Hits (1981) sa stala historicky prvým albumom, z ktorého sa vo Veľkej Británii predalo viac než šesť miliónov kópií. V roku 2001 Queen uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who else is ready for the weekend?! 👑

Príspevok, ktorý zdieľa Queen (@officialqueenmusic),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies