QPR plánuje pokračovať v letnom posilňovaní nákupom Gallasa

NETKY.SK • 12 August 2012, 21:26 • 2 min
QPR plánuje pokračovať v letnom posilňovaní nákupom Gallasa

QPR plánuje pokračovať v letnom posilňovaní nákupom Gallasa - Futbal LONDÝN – Tréner QPR Mark Hughes dúfa, že sa mu podarí priviesť obrancu Tottenhamu, Williama Gallasa, na Loftus Road. André Villas-Boas je ochotný pustiť Gallasa z White Hart Lane po tom,

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tréner QPR Mark Hughes dúfa, že sa mu podarí priviesť obrancu Tottenhamu, Williama Gallasa, na Loftus Road.
André Villas-Boas je ochotný pustiť Gallasa z White Hart Lane po tom, čo v lete priviedol iného obrancu, Belgičana Jana Vertonghena z Ajaxu, za 10 miliónov libier.

Hughes počas letnej prestávky priviedol už sedem posíl, ale pred štartom novej sezóny by chcel ešte pridať do tímu aj skúseného hráča, akým Gallas bezpochyby je. Francúz strávil v Londýne posledných 11 rokov, keď hral v Chelsea, Arsenale a Tottenhame a prestupom do QPR by svoje pôsobenie v hlavnom meste ešte predĺžil.

Gallasovi vyprší zmluva s Tottenhamom na konci nadchádzajúcej sezóny a je pravdepodobné, že v základnej zostave by objavoval už iba sviatočne, keďže v hierarchii je až za Vertonghenom, Dawsonom a Kaboulom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies