QPR naďalej posilňuje tím a na radare sú ešte ďalšie zvučné mená

NETKY.SK • 30 Január 2013, 16:05 • 2 min
QPR naďalej posilňuje tím a na radare sú ešte ďalšie zvučné mená

QPR naďalej posilňuje tím a na radare sú ešte ďalšie zvučné mená - Futbal LONDÝN – QPR dnes získal ďalšiu, celkove už tretiu, posilu. Najnovšou akvizíciou sa stal mladý Juhokórejčan Yun Suk-Young, ktorý prišiel z kórejského klubu Chunnam Dragons a s londý

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – QPR dnes získal ďalšiu, celkove už tretiu, posilu. Najnovšou akvizíciou sa stal mladý Juhokórejčan Yun Suk-Young, ktorý prišiel z kórejského klubu Chunnam Dragons a s londýnskym klubom podpísal 3,5-ročnú zmluvu.

22-ročný obranca bol kľúčovým hráčom Južnej Kórei, keď sa im na olympiáde v Londýne 2012 podarilo získať bronzové medaily.

Yun Suk-Young bol v poslednej dobe spájaný s ďalšími klubmi, ale nakoniec prikývol QPR, kde prestúpil za nezverejnenú čiastku.

Hráčovi už bolo udelené pracovné povolenie a za QPR bude môcť nastúpiť hneď ako dostane vízum.

QPR okrem neho získali už Loica RemyhoTal Ben Haima. Kórejský obranca má v tíme krajana Park Ji-Sunga, ktorý svojho času prišiel z Manchestru United. Zajtra, 31.januára, končí prestupové obdobie a klub má na radare ešte niekoľko zvučných mien ako Peter Crouch, Christopher Samba a Etienne Capoue.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies