"Porcelánový slon" Dobrotka, kapitán Slavie má zasa zlomenú ruku

NETKY.SK • 3 Júl 2012, 06:41 • 2 min
"Porcelánový slon" Dobrotka, kapitán Slavie má zasa zlomenú ruku

"Porcelánový slon" Dobrotka, kapitán Slavie má zasa zlomenú ruku

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalista Martin Dobrotka má športovú smolu. Krátko po prestupe z bratislavského Slovana síce ako čerstvý kapitán pražskej Slavie prevzal trofej pre víťaza turnaja v Čelákoviciach, ale súčasne si zlomil ruku. V utorok o tom informoval Denník Šport.
      Tréner "zošívaných" Petr Rada neskrýval nadšenie po príchode slovenského defenzívneho univerzála, ale 26-ročný Dobrotka vzápätí opäť pocítil odvrátenú stranu vrcholového futbalu. Stopér s kvalitnou hlavičkou pritom utrpel únavovú zlomeninu pravej nohy už v závere jesennej časti corgoňligovej sezóny 2011/2012, takže na jar nehral.  Slavia na spomínanom víkendovom turnaji remizovala s FK Mladá Boleslav 1:1 a v jedenástkovom rozstrele vyhrala 7:6, pričom rozhodujúci gól z bieleho bude dal práve Dobrotka. Vo finále "zošívaní" zdolali FK Jablonec 2:0 a bývalá opora Slovana prevzala trofej. 
      "Stalo sa to niekedy v druhom polčase finálového súboja proti Jabloncu. Po jednom zo súbojov ma začala pobelievať pravačka. Nevenoval som tomu žiadnu pozornosť, pretože tomu nepredchádzal žiadny bolestivý pád. Neviem, možno som v zápale hry rukou zavadil o protihráča," skonštatoval Dobrotka, ktorý dostal bývanie vo Vršoviciach neďaleko štadióna v Edene: "Pešo to mám na štadión asi desať minút chôdze. Štadión v Edene je nádherný, je to tisíc a jedno v porovnaní s Pasienkami."


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies