"Peniaze nie sú dôvodom môjho smútku," tvrdí Ronaldo

NETKY.SK • 5 September 2012, 11:24 • 2 min
"Peniaze nie sú dôvodom môjho smútku," tvrdí Ronaldo

"Peniaze nie sú dôvodom môjho smútku," tvrdí Ronaldo

slovakia

left justify in out

imgFutbalový útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo popiera, že problémom jeho nespokojnosti sú peniaze.
      Prvé dohady o Portugalčanovej nespokojnosti sa objavili po nedeľňajšom stretnutí proti Granade, v ktorom zaznamenal dva góly. Ani po jednom presnom zásahu však neprejavil radosť, čo ihneď vyvolala špekulácie, že 27-ročný špílmacher nie je v úplnej pohode. "Som smutný a cítim, že moja reakcia vyvolala obrovský rozruch. Dokonca ma niektorí obvinili, že je to pre peniaze, ale jedného dňa sa všetci dozvedia, že to tak nie je," vyhlásila opora "bieleho baletu". "Garantujem fanúšikom Realu, že moja motivácia, odhodlanie, oddanosť a túžba vyhrávať všetky podujatia nebude nijako ovplyvnená tým, čo práve prežívam," doplnil. "Mám veľký rešpekt voči sebe aj klubu."
      Vyhlásenia 27-ročného útočníka prišli po tom, ako španielske médiá začali špekulovať, že dôvodom jeho nespokojnosti sú problémy so spoluhráčmi, nespokojnosť s kontraktom, či víťazstvo Andresa Iniestu z FC Barcelona v ankete o najlepšieho európskeho futbalistu. Niektoré médiá dokonca označili Ronaldove správanie za akýsi trik.
      Vyjadrenia portugalského reprezentanta prekvapili aj jeho spoluhráčov a ihneď sa objavili dohady o jeho budúcnosti v klube úradujúceho španielskeho majstra.
      "Ak je Cristiano smutný a potrebuje našu podporu, určite ju od nás dostane. Takisto potrebuje aj podporu klubu. V Reale sme všetci jedna veľká rodina," vyhlásil obranca Arbeola. 
      Ďalšieho Madridčana Gonzala Higuaina Ronaldove slová zmiatli, prekvapený je i Xabi Alonso.
      "Ja môžem povedať za seba, že som tu šťastný," povedal Alonso. "Ale ako sa on cíti, to je jeho vec."
      Cristiano Ronaldo prišiel do Realu Madrid v roku 2009 z tímu anglickej Premier League Manchestru United za 80 miliónov libier. Kontrakt so španielskym veľkoklubom mu platí do roku 2015. 

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies