"Pán Bílek, zabaľte to!" radí český Sport po prehre s Nórskom 0:3

NETKY.SK • 11 August 2011, 11:26 • 2 min
"Pán Bílek, zabaľte to!" radí český Sport po prehre s Nórskom 0:3

"Pán Bílek, zabaľte to!" radí český Sport po prehre s Nórskom 0:3

slovakia

left justify in out

img

Najvyššiu prehru za posledných 17 rokov utrpeli futbalisti Česka v stredajšom prípravnom zápase s Nórskom v Oslo. Prehra 0:3 neveští pre nich nič dobré najmä v kontexte kvalifikačného zápasu o EURO 2012 so Škótskom v Glasgowe, ktorý Česi odohrajú o štyri týždne.
      Po prehre rozdielom triedy štvrtkový český Sport na svojej titulnej strane radí trénerovi Michalovi Bílkovi: "Pán Bílek, zabaľte to!" Ako ďalej Sport uvádza, malo ísť o generálku na Škótsko s dobrým výsledkom. Namiesto toho však prišla najvyššia prehra národného tímu od roku 1994 a prišiel čas, aby Michal Bílek za to niesol zodpovednosť. "Po prehre s Nórskom už fanúšikovia žiadne ospravedlnenia nechcú počuť. Veď už takmer dva roky čakajú na to, kedy sa hra mužstvá zlepší a stále nič sa nerobí. Pán Bílek, je najvyšší čas na zmenu," píše Sport.
      Brankár londýnskej Chelsea Petr Čech krutú prehru pre idnes.cz zhodnotil slovami: "Nič sa nám nepodarilo. Môžeme na tomto zápase nájsť jedinú pozitívnu vec: zápas sa neráta do kvalifikácie na majstrovstvá Európy." Podľa gólmana český tím nesplnil vôbec nič z toho, čo pred zápasom odznelo v kabíne. "Je to jeden z tých zápasov, keď sa človek pripraví, ide na zápas a potom to dopadne bohužiaľ celkom naopak. Nič z toho, čo sme si povedali, čo sme chceli hrať, prakticky neexistovalo. Je to škoda, pretože atmosféra bola dobrá a všetci sme verili, že generálku na Škótsko zvládneme s dobrým výsledkom," konštatoval Petr Čech.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies