"Musíme sa zlepšiť, ak chceme naháňať Barcelonu," tvrdí Mourinho

NETKY.SK • 18 Január 2011, 08:15 • 2 min
"Musíme sa zlepšiť, ak chceme naháňať Barcelonu," tvrdí Mourinho

"Musíme sa zlepšiť, ak chceme naháňať Barcelonu," tvrdí Mourinho

slovakia

left justify in out

img

Musíme sa zlepšiť, ak chceme hrať s Barcelonou o titul v španielskej lige. To sú slová trénera Realu Madrid Jose Mourinha, ktorého zverenci remizovali v 19. kole Primera Division na ihrisku UD Almeria 1:1.
      Real Madrid mal impozantný vstup do sezóne, keď vyhral 15 z úvodných 18 zápasov. Po remíze v Andalúzii však strácajú futbalisti "bieleho baletu" na vedúcu FC Barcelonu už štyri body.
      "Táto remíza nás stála dva body. My stále chceme vyhrávať, ale pred nami je ešte celá druhá polovica sezóny. Myslím, že zatiaľ stojíme dobre. Vyhrali sme 15 zápasov, prehrali raz a trikrát remizovali, ale to nestačí na to, aby sme boli majstri. Dúfam, že sa zlepšíme v druhej polovici sezóny," povedal portugalský kouč, ktorému sa nepozdával herný prejav jeho zverencov v súboji s Almeriou: "Nedokázali sme po zmene strán hrať v tom rytme, v ktorom sme odohrali prvý polčas. Almeria bránila veľmi dobre, mali kvalitnú organizáciu a hrali nad svoje možnosti. Klobúk dolu, získali cenný bod."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies