"Hamšíková cena sa pohybuje od 30 do 50 mil. eur," tvrdí šéf Brescie

NETKY.SK • 29 Júl 2010, 07:55 • 2 min
"Hamšíková cena sa pohybuje od 30 do 50 mil. eur," tvrdí šéf Brescie

"Hamšíková cena sa pohybuje od 30 do 50 mil. eur," tvrdí šéf Brescie

slovakia

left justify in out

img

Trhová hodnota slovenského futbalového reprezentanta Mareka Hamšíka sa pohybuje v intervale od 30 do 50 miliónov eur. Na adresu legionára SSC Neapol to uviedol prezident Brescie Gino Corioni, ktorý stál za jeho prestupom pod Vezuv.
      O Hamšíka, ktorý patrí v súčasnosti medzi najväčšie klenoty talianskej Serie A, prejavili už záujem popredné európske kluby vrátane Manchesteru United, FC Barcelony a Chelsea Londýn. Hoci Corioni kúpil Hamšíka v roku 2004 z bratislavského Slovana za 500.000 eur a neskôr ho predal za 5 miliónov eur, v súčasnosti má podľa neho mnohonásobne vyššiu trhovú cenu.  
      "Dnes sa už jeho hodnota pohybuje od 30 do 50 miliónov eur.  Už vtedy ho chceli kúpiť aj iné kluby, ale ja som ho sľúbil Neapolu.  Niektoré kluby ponúkali za Hamšíka 30 miliónov eur, ale prezident  Neapolu odpovedal, že ho nepredá ani za 50 miliónov eur. Momentálne je to najlepší svetový futbalista s pohybom bez lopty a výberom miesta, pretože takmer vždy je v správny čas na správnom mieste.  Je to určite futbalový dar," uzavrel tému Corioni.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies