PZP možno uzatvoriť už aj telefónom alebo počítačom

NETKY.SK • 21 Október 2010, 11:59 • 2 min
PZP možno uzatvoriť už aj telefónom alebo počítačom

PZP možno uzatvoriť už aj telefónom alebo počítačom

slovakia

left justify in out

Povinné zmluvné poistenie (PZP) je možné oddnes uzatvoriť aj online prostredníctvom počítača alebo telefónu. Umožňuje to poisťovňa Genertel, ktorá dnes oficiálne vstúpila na slovenský poistný trh.
Ako informovali v Bratislave novinárov predstavitelia spoločnosti, ich zámerom je osloviť moderného zákazníka, využívajúceho súčasné informačné technológie bez zbytočného navštevovania poisťovní. Na druhej strane, nižšie náklady na prevádzku, keďže odpadá potreba budovať finančne náročnú sieť pobočiek, umožňujú prispôsobiť aj cenu PZP, ktorá, podľa ich vyjadrenia, je nižšia ako u iných poisťovní.
Podľa prieskumu, ktorý pre Genertel urobila agentúra Media Research, by viac ako 23 % slovenských majiteľov áut použilo na PZP online poisťovňu. Prieskum taktiež ukázal, že pre viac ako polovicu motoristov sú pri výbere poisťovne rozhodujúce kvalita poskytovaných služieb, likvidácia škodových udalostí a spoľahlivosť. Ale až pre 90 % opýtaných je rozhodujúca cena.
Spoločnosť Genertel Insurance pôsobí na slovenskom trhu oddelene  a nezávisle od Generali Slovensko a obe sú členmi Generali PPF Holding.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona