Pytliak počas rukojemníckej drámy zhorel na svojej farme

NETKY.SK • 18 September 2013, 07:21 • 2 min
Pytliak počas rukojemníckej drámy zhorel na svojej farme

VIEDEŇ - Rakúska polícia našla telesné pozostatky muža, ktorý počas dramatickej naháňačky zabil troch príslušníkov špeciálnych jednotiek a jedného zdravotníka.

slovakia

left justify in out

Pytliak podľa všetkého zomrel na následky popálenín na svojej farme. Tú už v utorok aj s pomocou obrnených vozidiel a tankov obkľúčilo ťažko vyzbrojené zásahové komando. Policajti chceli podľa vlastných slov vstúpiť na farmu a dolapiť útočníka, areál však v tej chvíli zachvátil oheň. Pytliaka identifikovali ako 55-ročného Aloisa Hubera.

Dráma sa začala v pondelok večer neďaleko mesta Annaberg asi 100 kilometrov východne od Viedne. Pytliaka sa pokúsila zastaviť hliadka, ten im však ušiel. Neskôr havaroval a jedného z privolaných príslušníkov špeciálnych zásahových síl postrelil do krku. Keď sa ho pokúšal záchranár ošetriť, útočník zastrelil aj jeho. Policajti rozložili na ceste barikády, pytliak sa však cez ne dostal pešo a zastrelil ďalšieho policajta. Následne na policajnom aute utiekol na svoju farmu a jedného policajta si vzal ako rukojemníka. Jeho mŕtve telo po skončení drámy našli na pytliakovej farme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies