Pytliak, ktorý v Rakúsku zabil štyroch ľudí, spáchal samovraždu

NETKY.SK • 18 September 2013, 21:34 • 2 min
Pytliak, ktorý v Rakúsku zabil štyroch ľudí, spáchal samovraždu

GROSSPRIEL - Rakúske úrady dnes oznámili, že nájdené zuhoľnatené telesné pozostatky, patria pravdepodobne strelcovi, ktorý v utorok zabil troch policajtov a vodiča sanitky. Na základe policajnej obhliadky tela je zrejmé, že muž spáchal samovraždu výstrelom do hlavy.

slovakia

left justify in out

Polícia objavila mŕtvolu dnes ráno za skrytými dverami vedúcimi do tajnej miestnosti v dome, kde sa strelec zabarikádoval. Nájdené telesné pozostatky podľa polície patrili 55-ročnému podozrivému Aloisovi Huberovi.

Štátna prokurátorka Michaela Schnellová uviedla, že zodpovedné orgány "v tejto chvíli predpokladajú, že išlo o samovraždu," informovala agentúra AP.

Tragický incident sa začal v utorok ráno po tom, ako sa polícia pátrajúca po pytliakoch, pokúsila vypočuť Hubera. Skončil sa o 24 hodín neskôr nálezom Huberovej obhorenej mŕtvoly.     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies