Pytliak dostal netradičný trest

NETKY.SK • 18 December 2018, 15:31 • 2 min
Pytliak dostal netradičný trest

USA – Lovec jeleňov musí raz do mesiaca pozerať vo väzení rozprávku Bambi. Trest mu bol udelený za zabitie stoviek zvierat v americkom štáte Missouri.

slovakia

left justify in out

David Berry bol na súde oboznámený s tým, že ako súčasť trestu za zabitie stoviek jeleňov musí teraz raz do mesiaca pozerať klasiku z produkcie Walta Disneyho, Bambi.

 

img

 

Jelene totiž považoval tento muž za trofeje. Domov si v noci brával  len hlavy a ich bezvládne telá nechával na mieste ako odpad. Okrem samotného Berryho mu pomáhal aj jeho otec, 3 bratia a rodinný priateľ. Muži museli zaplatiť pokutu vo výške 51 000 USD, lenže sudcovi to za tento nehorázny čin nestačio a udelil Davidovi  Berrymu  špeciálny trest. Okrem iného mu bol prodelený aj trest na 120 dní vo väzbá za porušenie vlastnenia niektorých nezákonných zbraní.

 

 

David Berry považoval lov jeleňov za zábavku

 

Otec David st. a brat Kyle boli zatknutí v auguste po takmer deväťmesačnom vyšetrovaní, ktoré sa týkalo aj prípadov v Kansase,  Nebraske a Kanade. Polícia ešte poznamenala že, ďalší syn Berryho seniora, Eric Berry, bol neskôr chytený s inou osobou, ktorá sa taktiež zameriavala na lov jeleňov. Vyšetrovanie s touto rodinou začalo koncom roku 2015, kedy polícia dostala anonymný tip o love jeleňov v krajine.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona