Puyol zvažoval koniec kariéry, podľa Martina bude po sezóne pokračovať

NETKY.SK • 16 December 2013, 17:20 • 2 min
Puyol zvažoval koniec kariéry, podľa Martina bude po sezóne pokračovať

BARCELONA - Skúsený futbalista FC Barcelona Carlos Puyol zvažoval, že pre sériu zranení ukončí po tejto sezóne aktívnu kariéru. Tréner katalánskeho veľkoklubu Gerardo Martino však uviedol, že kapitán tímu bude pokračovať v kariére na Nou Campe aj v budúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

Agentúra Reuters s odvolaním sa na nedeľňajšie vydanie španielskeho športového denníka Mundo Deportivo uviedla, že Puyol o svojom zámere povedal viacerým spoluhráčom. Povedal, že ak bude mať naďalej zdravotné problémy s pravým kolenom, tak možno ukončí kontrakt platný do 2016 o dva roky skôr.

Tridsaťpäťročný stopér, ktorý je hráčom "Barcy" už takmer 20 rokov od čias mládežníckej akadémie, je veľmi obľúbený medzi fanúšikmi. Posledných 18 mesiacov však laboruje so zraneniami, pričom sa musel vyrovnať s fraktúrou lícnej kosti a vykĺbeným lakťom. "Jediné, čo k tomu celému môžem povedať je to, že na túto tému so mnou vôbec nehovoril," povedal Martino na tlačovej konferencii pred utorkovým zápasom šestnásťfinále Španielskeho kráľovského pohára proti treťoligovej Cartagene. "Puyol normálne trénuje a sám posúva svoje hranice. Viem, že nehovoril nikdy o plánoch na ukončenie kariéry a preto ani nevidím dôvod, prečo by som to mal popierať alebo dementovať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies