Puyol vylúčil koniec kariéry

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 09:29 • 2 min
Puyol vylúčil koniec kariéry

MADRID - Španielsky futbalový obranca Carles Puyol v službách FC Barcelona nemá v úmysle ukončiť napriek početným zraneniam kariéru. Naopak, 35-ročný stopér dúfa, že s katalánskym klubom predĺži kontrakt.

slovakia

left justify in out

Puyol nenastúpil na súťažné stretnutie od marcovej operácie pravého kolena. Ďalší zákrok toho istého kolena absolvoval Puyol v máji, čo vyvolalo špekulácie o možnom konci Španielovho aktívneho hráčskeho pôsobenia.

"Teraz nie je ten správny čas, nechystám sa odísť. Napriek prestávke cítim vzrušenie a dychtím po zápasoch," povedal Puyol pre periodikum El Mundo Deportivo a dodal: "Ak počas budúcej sezóny nebudem zdravotne v poriadku, zvážim možnosť odchodu zo scény. Teraz však chcem naplniť moju zmluvu s klubom, ak to bude možné, tak ju ešte aj predĺžiť." 

Puyolov kontrakt s klubom vyprší v júni 2016. Španielsky reprezentant sa dosiaľ nerozhodol, či by po návrate pokračoval v národnom tíme. "Vždy sa rozhodnem tak, aby to bolo najlepšie pre Barcelonu. S trénerom reprezentácie Vicentem del Bosquem mám dobrý vzťah. Vyhlásenie o svojej budúcnosti v národnom tíme urobím až po tom, čo sa s koučom na túto tému porozprávam," uviedol Puyol, ktorý je odchovancom barcelonskej akadémie a v klube FC prežil celú kariéru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies