Puyol sa po 15 rokoch rozlúčil s Barcelonou

NETKY.SK • 15 Máj 2014, 19:20 • 2 min
Puyol sa po 15 rokoch rozlúčil s Barcelonou

BARCELONA - Obranca španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Carles Puyol sa 15 rokoch rozlúčil so svojim doterajším zamestnávateľom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný Puyol hrával za Barcelonu od sezóny 1998/1999 a počas svojho pôsobenia v klube prispel k zisku 21 trofejí. K jeho odchodu zo štadióna Camp Nou prispeli aj zdravotné problémy s kolenom.

 

"Odovzdal som klubu všetko. Vzhľadom na moje zranenie sme nenašli iné riešenie, aj keď sme sa o to snažili. Budem sa snažiť dostať sa do formy, avšak už bez herného tlaku. Nemôžem uveriť, že som mal takúto kariéru. Žil som sen miliónov detí," uviedol Puyol vo svojom prejave počas organizovanej rozlúčky na barcelonskou štadióne. Stonásobný reprezentant Španielska, v drese ktorého sa tešil zo zisku titulu majstra sveta aj Európy, odohral za katalánsky klub takmer 600 stretnutí. 

 

Deň pred Puyolom sa s barcelonským klubom rozlúčil aj brankár Víctor Valdés. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona