Putnocký po debute s čistým kontom v jedenástke 20. kola

NETKY.SK • 18 Február 2015, 15:14 • 2 min
Putnocký po debute s čistým kontom v jedenástke 20. kola

CHORZÓW - Slovenský futbalový brankár v službách poľského klubu Ruch Chorzów Matúš Putnocký sa vynikajúcim spôsobom uviedol v prvom vystúpení za nového zamestnávateľa, s ktorým sa dohodol na zmluve do konca sezóny 2014/2015 s ročnou opciou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný prešovský rodák (nar. 1. novembra 1984) sa pri debute v rámci 20. kola najvyššej súťaže Ekstraklasy zaskvel viacerými výbornými zákrokmi a prispel k domácemu víťazstvu nad mužstvom Piast Gliwice 2:0, čím potešil aj trénera Waldemara Fornalika. Putnocký sa hneď dostal aj do najlepšej jedenástky prvého jarného kola, zostavovanú futbalovými expertmi. Informuje o tom Przeglad Sportowy.

 

"Najdôležitejšie je víťazstvo. Som rád, že som nastúpil prvýkrát v lige za Ruch práve v takomto stretnutí, navyše sa mi podarilo udržať si čisté konto. Celé mužstvo zahralo dobre. Keď to takto pôjde ďalej, sme schopní uspieť a naplno zabodovať aj v nastávajúcich dueloch. Skvelí boli fanúšikovia, neustále nás povzbudzovali a hnali dopredu," skonštatoval pre oficiálnu klubovú stránku Matúš Putnocký, ktorý v doterajšej kariére chytal za Ličartovce, Bardejov, MFK Košice, Slovan Bratislava, Nitru a Ružomberok. 

 

Ruch Chorzów napriek spomenutému dvojgólovému víťazstvu figuruje síce naďalej na predposlednom 15. mieste s 22 bodmi, ale aj Putnockého zásluhou sa priblížil na miesta znamenajúce záchranu medzi poľskou elitou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona