Putinova utajovaná dcéra: Rokenrolová tanečnica a vedecká pracovníčka

NETKY.SK • 30 Január 2015, 12:20 • 2 min
Putinova utajovaná dcéra: Rokenrolová tanečnica a vedecká pracovníčka

MOSKVA - Utajovanú identitu jednej z dcér ruského prezidenta Vladimira Putina poodhalil jeho oponent Alexej Navaľnyj, ktorý vo štvrtok zverejnil na Facebooku správu spomínajúcu istú Katerinu Vladimirovnu Tichonovovú ako šéfku organizácie, čo spolupracuje s Moskovskou štátnou univerzitou (MGU).

slovakia

left justify in out

Podľa Navaľného má ísť o pseudonym jednej z Putinových dcér, Jekateriny (28) alebo Marije (29), za účelom zostať mimo pozornosť médií, píše agentúra Reuters. 

 

Putin dlhodobo drží súkromný život svojej rodiny v prísnej tajnosti; ruská verejnosť dodnes nepozná podobizeň ani jedného z jeho detí v dospelom veku.

 

Správa nezávislej multimediálnej spoločnosti RBC uvádza, že Tichonovová je jednou z osôb na čele projektu v hodnote 1,5 miliardy eur na výstavbu nových zariadení MGU, žiadnu súvislosť medzi ňou a prezidentom ale nenaznačuje. Navaľnyj napísal: "RBC (sú skvelí!) včera objavila Putinovu dcéru vo vedeckej rade MGU."

 

Zdroj blízky univerzite pod podmienkou zachovania identity pre Reuters potvrdil, že Tichonovová je Putinova dcéra. "Áno, je to ona," uviedol zdroj. Tichonovovú nebolo možné zastihnúť pre vyjadrenie.  

 

Putin vlani v novembri povedal, že obe jeho dcéry žijú v Rusku, pričom sa s nimi stretáva raz alebo dvakrát za mesiac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies