Putinov tiger zabíjal v severovýchodnej Číne: Na konte má 15 kôz!

NETKY.SK • 26 November 2014, 13:14 • 2 min
Putinov tiger zabíjal v severovýchodnej Číne: Na konte má 15 kôz!

PEKING - Vzácny sibírsky tiger, ktorého v máji v Amurskom kraji do voľnej prírody vypustil ruský prezident Vladimir Putin, zabil v severovýchodnej Číne, kam sa zatúlal, 15 kôz.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom čínska tlačová agentúra Sinchua, podľa ktorej tiger menom Ustin v nedeľu a v pondelok zabil kozy na farme v okrese Fu-jüan v provincii Chej-lung-ťiang. 
     

Ustin je jedným z troch sibírskych tigrov, ktorých Putin vypustil v máji do voľnej prírody na odľahlom mieste Amurského kraja. 
     

Neskôr sa Ustin spolu s ďalším tigrom - menom Kuzia - zatúlali z Amurského kraja na územie susednej Číny, kde po nich pátrali a kde ich pohyb pomocou stopovacích zariadení sledovali odborníci na divo žijúce zvieratá. 
     

Kuzia je podľa britského denníka Independent podozrivý, že minulý mesiac na inej farme v provincii Chej-lung-ťiang zožral päť kurčiat.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona