Putin vyzval na široký dialóg o problémoch krajiny

NETKY.SK • 17 Január 2012, 08:13 • 2 min
Putin vyzval na široký dialóg o problémoch krajiny

Putin vyzval na široký dialóg o problémoch krajiny

slovakia

left justify in out

img

Ruský premiér Vladimir Putin vyzval dnes na rozsiahly dialóg o problémoch krajiny s tým, že jedine týmto spôsobom dosiahne Rusko pokrok.
      "Potrebujeme široký dialóg o budúcnosti rozvoja národa a národných perspektív," napísal Putin v článku publikovanom na stránke www.putin2012.ru, určenej na kampaň pred prezidentskými voľbami.
      Rusi podľa neho potrebujú spolupracovať na forme spoločne prijatého programu národného rozvoja. Putin ďalej vyzval Rusov, aby prevzali "viac zodpovednosti za svoje vlastné životy" a nespoliehali sa, že vláda vyrieši problémy.
      Podľa Putina sa chudoba v Rusku eliminuje do roku 2020 v prípade, ak občania za prezidenta zvolia jeho. Ruský premiér je kandidátom strany Jednotné Rusko v prezidentských voľbách, ktoré sa budú konať 4. marca. V prípade, že v nich zvíťazí, začne svoje tretie funkčné obdobie.       
      Putinove vyhlásenia prišli po decembrovej sérii protestov vo viac ako 20 väčších mestách. Išlo o najväčšie protivládne zhromaždenia za uplynulých takmer dvadsať rokov. Dôvodom boli podozrenia z údajných volebných podvodov v prospech Putinovej strany Jednotné Rusko. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies