Putin vysvetlil prečo nie je možné izolovať Rusko

NETKY.SK • 17 Júl 2018, 11:55 • 2 min
Putin vysvetlil prečo nie je možné izolovať Rusko

WASHINGTON - Snahy o izoláciu Ruska zlyhali, vyhlásil ruský prezident VladimÍr Putin v rozhovore pre Fox News po stretnutí s americkým kolegom Donaldomom Trumpom v Helsinkách.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že samy vidíte, že tieto snahy zlyhali, vlastne ani nemohli byť úspešné," povedal Putin. "Rusko je príliš veľké na to aby ho bolo možné izolovať," dodal.

 

Prezident Putin poznamenal, že počas stretnutia s Trumpom v Helsinkách nastalo veľa zmien k lepšiemu. "Je to dobrý začiatok," povedal.

 

Čo sa týka "ruského zasahovania,“ ktoré sa vyšetruje v Spojených štátoch, prezident s je istý, že sú to len nástroje vnútorného politického boja v Spojených štátoch.

"Netreba robiť zo vzťahov medzi Ruskom a USA rukojemníkov tohto domáceho politického boja Je mi jasné, že takéto obvinenia sú výsledkom vnútorného politického boja. Americká demokracia by rozhodne nemala byť pyšná na používanie takýchto špinavých metód politického súperenia .." povedal, vyjadrujúc prekvapenie z toho, že Washington nikdy oficiálne nepožiadal Kremeľ o pomoc alebo vysvetlenie. Avšak Putin uistil moderátora, že Rusko nikdy nezasahovalo do vnútorných záležitostí Spojených štátov, ale tiež zdôraznil, že Moskva nemá žiadne kompromitujúce informácie na Donalda Trumpa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies