Putin vystúpi s prejavom o stave krajiny 3. decembra

NETKY.SK • 30 November 2015, 09:49 • 2 min
Putin vystúpi s prejavom o stave krajiny 3. decembra

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin vystúpi 3. decembra s výročným prejavom o stave krajiny, informovala v nedeľu televízia Rossija 1, ktorá posolstvo odvysiela naživo.

slovakia

left justify in out

Šéf kremeľskej administratívy Sergej Ivanov predtým novinárom povedal, že Putin vystúpi s prejavom pred Federálnym zhromaždením v decembri, a to po osobnom a dôkladnom preskúmaní tohto dokumentu.

 

"Na čo položí dôraz, závisí od želania prezidenta, keď si prečíta náčrt prejavu a urobí v ňom svoje úpravy. A najčastejšie to robí vlastnoručne v doslovnom zmysle," povedal Ivanov, ktorého citovala agentúra TASS.

 

Putin už začiatkom novembra uviedol, že sa začal oboznamovať s prejavom, ktorý prednesie pred členmi oboch komôr parlamentu.

 

"Prejav je kolektívnym duchovným dieťaťom, pretože sa nedá vytvoriť na vysokej profesionálnej úrovni bez prispenia vlády alebo ruskej centrálnej banky," vysvetlil šéf Kremľa.

 

Predchádzajúci prejav o stave krajiny, ktorý Putin predniesol v Kremli 4. novembra 2014, trval vyše hodiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies