Putin: Terčom teroristov môže byť prakticky každá krajina zo Spoločenstva nezávislých štátov

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 14:41 • 2 min
Putin: Terčom teroristov môže byť prakticky každá krajina zo Spoločenstva nezávislých štátov

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin dnes vyhlásil, že jednou z najväčších hrozieb pre bezpečnosť v krajinách Spoločenstva nezávislých štátov (SNŠ) je organizovaný zločin, obchodovanie s drogami a vplyv vonkajších síl na vnútropolitickú situáciu.

slovakia

left justify in out

Na dnešnom spoločnom zasadnutí predstaviteľov bezpečnostných orgánov členských krajín SNŠ v Moskve Putin ako ďalšiu možnú hrozbu pre bezpečnosť uviedol aj korupciu, informovala agentúra TASS.

 

Putin podľa agentúry RIA Novosti upozornil, že "prakticky každá z členských krajín SNŠ je potenciálnym terčom teroristického útoku", pričom zdôraznil, že na boj s terorizmom je nutná tesná koordinácia všetkých tajných služieb.

 

"Vidíme, že situácia sa, žiaľ, nezlepšuje. Potvrdzuje to najlepšie nedávna tragická udalosť v Petrohrade," dodal Putin.

 

Ruský prezident na zasadnutí upozornil, že bezpečnostné služby riešia a budú riešiť množstvo zložitých úloh, pričom však ocenil, že medzi jednotlivými krajinami SNŠ funguje efektívna spolupráca a súčinnosť. Vyjadril nádej, že tento trend pretrvá aj naďalej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies