Putin sľuboval na Sibíri, klub Tom Tomsk podporí Gazprom aj Rosnefť

NETKY.SK • 26 Január 2012, 08:19 • 2 min
Putin sľuboval na Sibíri, klub Tom Tomsk podporí Gazprom aj Rosnefť

Putin sľuboval na Sibíri, klub Tom Tomsk podporí Gazprom aj Rosnefť - Futbal Počas predvolebnej kampane je možné takmer všetko. Najnovšie to potvrdil ruský premiér Vladimir Putin, ktorý počas svojho prejavu na Sibíri sľúbil podporu trápiacemu sa futbalové

slovakia

left justify in out

img

Počas predvolebnej kampane je možné takmer všetko. Najnovšie to potvrdil ruský premiér Vladimir Putin, ktorý počas svojho prejavu na Sibíri sľúbil podporu trápiacemu sa futbalovému klubu Tom Tomsk od domácich energetických gigantov.
      Putin, ktorý sa v rámci spomínanej kampane predstavil v meste Tomsk, 3600 km východne od Moskvy, je jedným z hlavných favoritov na triumf v marcových prezidentských voľbách. Futbalisti klubu Tom Tomsk momentálne okupujú posledné miesto v tabuľke najvyššej ruskej súťaže, no teraz sa môžu tešiť na finančnú injekciu od spoločnosti Gazprom a Rosnefť.
      Putin, ktorý je bývalým agentom KGB, bol prezidentom Ruska v dvoch funkčných obdobiach od roku 2000 do 2008. Už dlhší čas si na verejnosti pestuje imidž vášnivého športovca a je veľkým fanúšikom ruských tímov v medzinárodných súťažiach. V rámci svojej kampane v januári Putin uviedol, že chce presadiť, aby ruských fanúšikov dopravili štátne letecké spoločnosti na futbalové majstrovstvá Európy do Ukrajiny a Poľska zadarmo.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies