Putin sa v stredu stretne so zástupcami odvetvia v Rusku

NETKY.SK • 10 November 2015, 19:03 • 2 min
Putin sa v stredu stretne so zástupcami odvetvia v Rusku

SOČI - Ruský prezident Vladimir Putin sa v stredu v Soči stretne s predstaviteľmi tamojšej federácie ľahkej atletiky (VFLA), dva dni po tom, ako vyšetrovatelia nezávislej komisie Svetovej antidopingovej agentúry (WADA) zverejnili správu, ktorá priamo obvinila ruskú vládu z účasti na rozsiahlom podvode s užívaním zakázaných látok a na kamuflovaní pozitívnych prípadov.

slovakia

left justify in out

Putin má na programe míting so zástupcami národných riadiacich orgánov viacerých odvetví, aby s nimi diskutoval o prípravách na budúcoročné olympijské hry v brazílskom Riu de Janeiro. Zúčastní sa na ňom aj hlavný atletický tréner Jurij Borzakovskij. Takéto stretnutie podľa hovorkyne VFLA bolo v pláne už pred pondelkovým prepuknutím škandálu. Správa WADA odporučila vylúčenie Ruska z atletických súťaží, čo by vážne ohrozilo štart atletických reprezentantov tejto krajiny na OH 2016.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona