Putin sa v pondelok stretne s kirgizským prezidentom

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 08:41 • 2 min
Putin sa v pondelok stretne s kirgizským prezidentom

MOSKVA - Ruský premiér Vladimir Putin, ktorý sa od 5. marca neobjavil na verejnosti, sa podľa oznámenia Kremľa v pondelok stretne s kirgizským prezidentom.

slovakia

left justify in out

Začiatkom týždňa odložil Putin návštevu hlavného mesta Kazachstanu, kde mal rokovať s kazašským a bieloruským prezidentom Nursultanom Nazarbajevom a Alexandrom Lukašenkom o ekonomickej a politickej spolupráci. Neobjavenie sa Putina na verejnosti a odklad schôdzky s partnermi z Eurázijskej únie vyvolalo v ruských a zahraničných médiách podozrenie o jeho zhoršenom zdraví, čo Kremeľ odmietol.


Hovorca Putina Dmitrij Peskov povedal vo štvrtok agentúre The Associated Press, že "prezidentove zdravie je perfektné". Stretnutie Putina v Petrohrade s Almazbekom Atambajevom sa má týkať vstupu Kirgizska do Eurázijskej únie, ktorej členmi sú už Kazachstan, Bielorusko a Arménsko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies