Putin sa stal víťazom ocenenia Slovenského ekonomického klubu

NETKY.SK • 25 Marec 2019, 12:11 • 2 min
Putin sa stal víťazom ocenenia Slovenského ekonomického klubu

BRATISLAVA - V sobotu 23. marca získal prezident Ruskej federácie Vladimír Putin ocenenie Svetový politik, ktorý vyvoláva najväčšie sympatie - Golden Biatec-2018. Cenu udeľovalo Slovenské ekonomické fórum. V piatok o tom informoval zástupca ruského veľvyslanectva na Slovensku Dmitrij Kovalkov.

slovakia

left justify in out

"Ruský prezident Vladimír Putin získal prestížnu Cenu Zlatého Biateca-2018 udelenú Hospodárskym klubom Neformálneho ekonomického fóra SR," zdôraznil veľvyslanec. Ruský líder zvíťazil v nominácií "Svetový politik, ktorý vyvoláva najväčšie sympatie".

 

Ocenenie pre Vladimíra Putina na slávnostnom vyhlásení víťazov v Bratislave, je uznaním konštruktívnej zahraničnej politiky Ruska, ktorá je jedným z hlavných garantov svetovej stability a bezpečnosti. Hlavu ruského štátu na ceremoniáli zastupoval ruský veľvyslanec na Slovensku Alexej Fedotov..

 

Vedúci ruskej diplomatickej misie bol taktiež ocenený "za rozvoj vzájomne prospešnej spolupráce medzi národmi Ruskej federácie a Slovenska". Rečníci na slávnostnom ceremoniáli súhlasili s dlhotrvajúcou  úrovňou dôvery a vzájomného porozumenia medzi krajinami, majmä čo sa týka vzájomnej dôvery rozvíjať a prehlbovať spoločné vzťahy.

 

Ekonomický klub je slovenská mimovládna organizácia, ktorá pôsobí od roku 1993 a má viac ako 200 členov. Je to nezávislá platforma pre stretnutia politických predstaviteľov, zástupcov verejných, vedeckých a obchodných kruhov. Hlavným cieľom je podpora rozvoja obchodných, hospodárskych a medzinárodných vzťahov Slovenska. Každoročne zostavuje rebríček najuznávanejších svetových politikov. Opakovane sa na prvom mieste ocitol Vladimír Putin..       



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona