Putin: Rusko bude neutralizovať teroristické centrá rovnako aktívne ako aj v Sýrii

NETKY.SK • 21 December 2017, 18:59 • 2 min
Putin: Rusko bude neutralizovať teroristické centrá rovnako aktívne ako aj v Sýrii

MOSKVA - Prezident Ruska vyhlásil pripravenosť pracovať týmto smerom, spoločne s inými krajinami. Informuje TASS.

slovakia

left justify in out

"Rusko bude aj naďalej, takisto aktívne ako aj v Sýrii, likvidovať ohniská medzinárodného terorizmu," vyhlásil prezident Putin.

 

Prezident taktiež zdôraznil, že dnes, tak ako aj v minulosti, sa musí čeliť teroristickej hrozbe. Tiež povedal, že v roku 2017 zabránili bezpečnostné sily Ruskej Federácie viac ako 60 teroristickým útokom. Vladimir Putin poznamenal, že teroristi sa snažia prispôsobovať meniacej sa situácii.

 

"Čo predstavuje medzinárodný terorizmus dnes? Sú to samotári a prepojené, dobré konšpiratívne štruktúry, a taktiež utajené, takzvané "spiace bunky," zdôraznila hlava ruského štátu.

 

Putin vyzval spoločenstvo pokračovať v systémovej a dôslednej práci, udržiavať maximálnu koncentráciu. "Je potrebné posilňovať ako vonkajšie, tak aj vnútorné obrysy protiteroristickej bezpečnosti Ruska, pracovať na zničení finančných a názorových sietí, neutralizovať pokusy extrémistov a radikálov, vplývať na mládež, brániť pokusom šíriť  ideológiu nenávisti, náboženskej neznášanlivosti a agresívneho nacionalizmu," dodal prezident Ruska Putin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies