Putin prijal úspešných ruských športovcov

NETKY.SK • 24 Február 2014, 11:50 • 2 min
Putin prijal úspešných ruských športovcov

SOČI - Prezident Ruskej federácie Vladimír Putin v pondelok predpoludním prijal všetkých športovcov, ktorí pre krajinu organizátora už skončených XXII. zimných olympijských hier v Soči vybojovali niektorú z medailí.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ďalším reprezentantom Ruska poďakoval za ich vystúpenie pod piatimi kruhmi. "Výsledky našej výpravy v Soči sú dôkazom, že náročné obdobie v histórii nášho športu je za nami. Ruskí reprezentanti ukázali, že všetka námaha a financie vložené v predchádzajúcich rokoch do športu neboli márne," povedal Vladimír Putin a pokračoval: "Získané medaily majú pre každého z vás veľkú hodnotu, získali ste ich na domácej pôde. Spolu s vami sa nám podarilo to, po čom sme túžili. Vďaka vášmu talentu a úsiliu sme najúspešnejšou krajinou hier. Patrí vám veľká vďaka."

Rusko získalo na ZOH 2014 dovedna 33 medailí - trinásť zlatých, jedenásť strieborných a deväť bronzových. V hodnotení krajín druhé Nórsko malo v Soči bilanciu 11 - 5 - 10.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies