Putin požaduje každé dva týždne správu o príprave olympiády v Soči

NETKY.SK • 17 September 2013, 10:19 • 2 min
Putin požaduje každé dva týždne správu o príprave olympiády v Soči

MOSKVA - V súvislosti s prípravou budúcoročných zimných olympijských hier v Soči nechce prezident Ruska Vladimir Putin ponechať nič na náhodu. Organizátori 22. olympiády totiž musia odteraz pre neho vypracovať každé dva týždne správu o prípravách najväčšieho športového sviatku pod piatimi kruhmi.

slovakia

left justify in out

"Budem sem chodiť častejšie a budem požadovať vypracovanie správ každé dva týždne," povedal Putin na stretnutí funkcionárov a organizátorov v Soči. Rezort pri Čiernom mori bude hostiť zimnú olympiádu vo februári. 

Putin opísal práce ako takmer dokončené a urgoval krajanov, aby nepoľavili v tempe. "Výsledkom, ktorý očakávame, má byť brilantná organizácia hier," dodal Putin, ktorý nezabudol spomenúť ani súčasné nedostatky pri výstavbe športovísk, nekvalitné štátne komunikácie a mestskú infraštruktúru. 

Prvý muž Ruska súčasne požaduje, aby vstupenky na olympijské podujatia boli dostupné aj pre ruských občanov a najmä tých, ktorí žijú v danej oblasti. "Ľudia by mali mať prístup k vstupenkám, majú právo sledovať hry a podporovať náš tím," vysvetlil Putin. 

Olympijské vstupenky sa na voľnom trhu začnú predávať od 10. októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies