Putin pochválil "profesionálnu" bezpečnostnú operáciu v Čečensku

NETKY.SK • 4 December 2014, 19:33 • 2 min
Putin pochválil "profesionálnu" bezpečnostnú operáciu v Čečensku

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin pochválil lídra juhoruskej Čečenskej republiky Ramzana Kadyrova za dnešnú "profesionálnu" bezpečnostnú operáciu, pri ktorej v čečenskej metropole Groznyj zahynulo desať policajtov a desať podozrivých militantov. Informovali o tom tlačové agentúry Interfax a Reuters.

slovakia

left justify in out

Ruský Národný protiteroristický výbor uviedol, že počas bojov v Groznom utrpelo zranenia ďalších 28 policajtov. Boje vyvolal dnešný ranný útok ozbrojených mužov na policajné stanovište, po ktorom útočníci vtrhli aj do dvoch budov - do Domu tlače, kde sídli viacero miestnych médií, a do neďalekej školy.
     

"Zločinci, ako zvyčajne... strieľali do chrbta," povedal Putin v rozhovore čečenskému lídrovi Kadyrovovi, ktorý bol práve v Moskve, aby si vypočul prezidentov výročný prejav.
     

"Oni neútočia na špeciálne jednotky vycvičené na boj proti terorizmu. Útočia na dopravnú políciu, na ľudí, ktorých povinnosťou je udržiavať poriadok na cestách a zabezpečovať normálne fungovanie dopravy. Na takýchto ľudí útočia," povedal Putin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona