Putin: O ďalšej kandidatúre na prezidenta je príliš skoro hovoriť

NETKY.SK • 19 Január 2014, 12:09 • 2 min
Putin: O ďalšej kandidatúre na prezidenta je príliš skoro hovoriť

MOSKVA - Ruský prezident Vladmimir Putin povedal, že je ešte príliš skoro hovoriť o tom, či sa bude v roku 2018 po štvrtý raz uchádzať o post hlavy štátu.

slovakia

left justify in out

Zároveň poznamenal, že držať sa pri moci za každú cenu by nebolo múdre. "Máme len rok 2014 a voľby budú v roku 2018. To, čo teraz potrebujeme, je pracovať. Potom sa uvidí," uviedol šéf Kremľa v rozhovore so skupinou domácich a zahraničných novinárov, o ktorom dnes informovala agentúra RIA Novosti. "Najhoršia a najnebezpečnejšia vec, ktorá sa môže stať politikovi, je držať sa pri moci zubami-nechtami a sústrediť sa len to. V takomto prípade je prehra neodvratná, pretože politik sa bude báť urobiť zlý krok. Takto ale nemožno premýšľať, treba sa sústrediť na výsledky svojej práce. Čas všetko ukáže," povedal Putin. Na otázku, čo mieni robiť po odchode do dôchodku, prezradil, že neplánuje hrať "tvrdých chlapov vo filmoch", ale možno sa zameria na amatérsky hokej pre ľudí nad 40 rokov. "Pred dva a pol rokom som sa ešte vôbec nevedel korčuľovať. Teraz ale môžete vidieť, ako sa niečo pokúšam predviesť. To je to, čo ma baví. Ak pôjdem do dôchodku, budem robiť veci, ktoré ma bavia," dodal ruský prezident.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies