Putin dnes oslavuje 62. narodeniny, zobral si voľno a strávi ho osamote v tajge

NETKY.SK • 7 Október 2014, 06:53 • 2 min
Putin dnes oslavuje 62. narodeniny, zobral si voľno a strávi ho osamote v tajge

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin chce mať v utorok, v deň svojich 62. narodenín, v rozpore so svojimi zvykmi pracovné voľno. Ruská tlačová agentúra TASS informovala, že prvýkrát za 15 rokov nebude na svoje narodeniny pracovať.

slovakia

left justify in out

Šéf Kremľa však veľa gratulantov nečaká. Narodeniny chce stráviť osamote v sibírskej tajge, "na mieste vzdialenom od najbližšieho obývaného miesta 300 až 400 kilometrov", povedal dnes reportérom jeho hovorca Dmitrij Peskov.
      

Kde presne Putin svoje 62. narodeniny prežije, neprezradil. Iba povedal, že jedným z dôvodov, prečo sa rozhodol pre tajgu, je, že má na stredu na Sibíri naplánované oficiálne stretnutia, citovala ho tlačová agentúra DPA.

 

Putin zvyčajne na narodeniny pracuje a Peskov neponúkol žiadne vysvetlenie, prečo sa tentoraz rozhodol "odpočívať", uviedlo na svojej webovej stránke Rádio slobodná Európa/Rádio Sloboda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies