Putin nazval výbuch v Petrohrade teroristickým útokom

NETKY.SK • 28 December 2017, 19:41 • 2 min
Putin nazval výbuch v Petrohrade teroristickým útokom

MOSKVA - Prezident Ruskej Federácii dal pokyny vedúcemu Federálnej bezpečnostnej služby , pri odpore teroristov , aby ich likvidovali mieste. Informuje TASS.

slovakia

left justify in out

Prezident Ruska Vladimir Putin nazval teroristickým činom výbuch, ktorý sa stal v stredu v Petrohrade. Dal pokyny šéfovi federálnej bezpečnostnej služby pri zadržiavaní zločincov, konať v rámci zákona, ale v prípade ohrozenia života príslušníkov policajných síl, zajatcov nebzatknúť a likvidovať na mieste.

 

"Včera v Petrohrade bol spáchaný teroristický čin a nedávno federálna bezpečnostná služba zastavila ďalší pokus o teroristicky útok," vyhlásila hláva štátu na stretnutí s vojakmi, ktorí sa zúčastnili operácií v Sýrii. Putin pripomenul, že tisíce militantov, ktorí boli v Sýrii môžu prísť do Ruska. "Čo by sa stalo, keby tieto tisíce stoviek sa nám vrátili, vyškolení, ozbrojení a dobre trénovaní?" opýtal sa rétorickou otázkou prezident.

 

Putin povedal, že "včera dal pokyny riaditeľovi federálnej bezpečnostnej služby, pri práci s týmito banditmi a pri ich zadržiavaní, konať v rámci zákona. Ale pri ohrozovani života a zdravia našich príslušníkov policajných síl, konať, zajatcov nezatknúť a likvidovať na mieste," zdvôraznil Putin. Podľa posledných údajov, pri výbuchu v supermarkete na Kondratievskom bulvári v Petrohrade, 13 ľudí bolo zranených, osem z nich zostávajú v nemocniciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona