Putinova návšteva Srbska má prehĺbiť spoluprácu medzi krajinami

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 18:01 • 2 min
Putinova návšteva Srbska má prehĺbiť spoluprácu medzi krajinami

BELEHRAD - Návšteva ruského prezidenta Vladimíra Putina v Srbsku prehĺbi spoluprácu medzi krajinami.

slovakia

left justify in out

Počas návštevy ruského prezidenta Vladimíra Putina v Srbsku, ktorá by sa mala uskutočniť ešte v tomto roku, budú podpísané dohody, ktoré budú prehlbovať spoluprácu medzi oboma krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Srbsku, Alexander Čepurin.

 

Už skôr prvý podpredseda vlády a minister zahraničných vecí Srbska, Ivica Dačič, uviedol, že ruský minister zahraničných vecí, Sergej Lavrov, hovoril počas ich stretnutia v Moskve aj o plánovanej návšteve Vladimíra Putina. V piatok sa predseda ruskej diplomatickej misie v Srbsku stretol so srbským prezidentom.

 

"Veľvyslanec Čepurin poďakoval prezidentovi Vucicovi za vysokú úroveň bilaterálnych vzťahov a povedal, že návšteva prezidenta Putina je znakom, že Moskva chce prehĺbiť spoluprácu medzi oboma krajinami. Očakávame, že počas návštevy ruského prezidenta, bude podpísaných niekoľko dohôd, ktoré by tomu napomohli." vyhlásilo veľvyslanectvo Ruskej federácie v Srbsku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies