Putin na vysoké posty v Kremli vymenoval sedem bývalých vládnych ministrov

NETKY.SK • 22 Máj 2012, 07:46 • 2 min
Putin na vysoké posty v Kremli vymenoval sedem bývalých vládnych ministrov

Putin na vysoké posty v Kremli vymenoval sedem bývalých vládnych ministrov - Politika Ruský prezident Vladimir Putin vymenoval dnes sedem bývalých vládnych ministrov na vysokopostavené posty v Kremli. Očakáva sa, že tento krok oslabí nový kabinet premiéra

slovakia

left justify in out

img

Ruský prezident Vladimir Putin vymenoval dnes sedem bývalých vládnych ministrov na vysokopostavené posty v Kremli. Očakáva sa, že tento krok oslabí nový kabinet premiéra Dmitrija Medvedeva a presunie moc na prezidentskú administratívu, píše agentúra Reuters.
      Putin v dekréte, ktorý podpísal deň po uvedení novej vlády do funkcie, tiež potvrdil Sergeja Ivanova za šéfa prezidentskej kancelárie. Putinov dlhoročný spojenec Nikolaj Patrušev zostáva vo funkcii tajomníka prezidentskej bezpečnostnej rady.
      Putinov návrat do Kremľa sprevádzali najväčšie protesty za uplynulých 12 rokov jeho vlády proti údajným podvodom vo všeobecných voľbách.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies