Putin: Masaker v Paríži je dôkazom barbarskej povahy terorizmu

NETKY.SK • 14 November 2015, 12:30 • 2 min
Putin: Masaker v Paríži je dôkazom barbarskej povahy terorizmu

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin zaslal svoju francúzskemu partnerovi Francoisovi Hollandovi sústrastný telegram v súvislosti s piatkovými teroristickými útokmi v Paríži, ktoré si vyžiadali najmenej 120 mŕtvych.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Táto tragédia je ďalším dôkazom barbarskej povahy terorizmu, ktorý predstavuje výzvu pre ľudskú civilizáciu," citovala z telegramu agentúra RIA Novosti.

 

"Chcel by som potvrdiť, že sme pripravení na úzku spoluprácu s francúzskymi partnermi pri vyšetrovaní zločinu spáchaného v Paríži. Dúfam, že organizátori a páchatelia budú postavení pred spravodlivosť," uviedol šéf Kremľa.

 

K teroristickým útokom sa vyjadril aj ruský premiér Dmitrij Medvedev. "Zdieľame smútok a bolesť francúzskeho ľudu. Teroristickým zločincom nemožno odpúšťať. Tragédia v Paríži si vyžaduje od nás všetkých, aby sme sa spojili v boji proti extrémizmu a na teroristické nájazdy reagovali pevne a rozhodne," citovala agentúra TASS Medvedeva, ktorý zároveň vyjadril sústrasť a podporu rodinám obetí a zraneným zaželal skoré uzdravenie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona