Putin daroval Rachmonovi k 60. narodeninám snajperskú pušku

NETKY.SK • 5 Október 2012, 12:03 • 2 min
Putin daroval Rachmonovi k 60. narodeninám snajperskú pušku

Putin daroval Rachmonovi k 60. narodeninám snajperskú pušku - Politika Najnovším modelom ostreľovačskej pušky potešil ruský prezident Vladimir Putin svojho tadžického kolegu Emomaliho Rachmona, ktorý oslavuje 60.

slovakia

left justify in out

img

Najnovším modelom ostreľovačskej pušky potešil ruský prezident Vladimir Putin svojho tadžického kolegu Emomaliho Rachmona, ktorý oslavuje 60. narodeniny. 
      Ako dodal Putinov hovorca Dmitrij Peskov, ruský prezident Rachmonovi zo žartu sľúbil, že "podpíše čokoľvek, čo mu predloží", keďže "oslávencovi v deň narodenín nemožno nič odmietnuť".
      Putinova účasť na oslave Rachmonových narodenín bola jedným z bodov programu jeho oficiálnej návštevy v Tadžikistane, v rámci ktorej navštívil aj ruskú vojenskú základňu v tomto stredoázijskom štáte.  
      V nedeľu 7. októbra bude šesťdesiatku oslavovať aj samotný Putin. Oslavy budú zrejme veľkolepé: napr. prokremeľské mládežnícke združenia pripravujú v Putinovom rodisku - v Petrohrade - na nedeľu mítingy, čítačky poézie, vernisáž výstavy i športové akcie. Samotný jubilant sa na verejných oslavách nezúčastní. Ako upresnil hovorca Peskov, Putin oslávi 60. narodeniny v Petrohrade v spoločnosti najbližších príbuzných a priateľov.   
      Mladí odporcovia súčasného šéfa Kremľa si jeho narodeniny pripomenú v nedeľu v centre Moskvy happeningom pod názvom "Odprevaďme dedka do penzie". Organizátori akcie zo združenia Rosagit prostredníctvom Facebooku vyzývajú: "Príďte, nuda nebude!" Súčasťou podujatia bude aj odovzdanie darov, ktoré by podľa predstáv organizátorov mali Putinovi spríjemniť odchod do dôchodku.    

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies