Putin bude v televíznej šou odpovedať na otázky divákov

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 09:36 • 2 min
Putin bude v televíznej šou odpovedať na otázky divákov

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin vo štvrtok vystúpi prvýkrát od minuloročného návratu do funkcie v špeciálnom programe, v ktorom bude pred televíznymi kamerami odpovedať na otázky divákov.

slovakia

left justify in out

Takzvaná horúca linka sa stala pre ruského lídra v posledných rokoch tradíciou a jeho vyjadrenia k najrôznejším témam zvyčajne zaberú niekoľko hodín. Štvrtková talkšou, ktorú budú viaceré televízne kanály vysielať naživo, sa začne na poludnie moskovského času (10:00 SELČ) a nie je vylúčené, že potrvá až do večera. Televízie venovali veľký priestor na propagáciu, pričom podľa organizátorov Rusi do stredajšieho popoludnia prostredníctvom telefonátov, SMS a internetu položili prezidentovi okolo 1,2 milióna otázok.

Putinove vyjadrenia budú tentoraz mimoriadne sledované, keďže ide o prvú podobnú príležitosť od jeho návratu do Kremľa v máji minulého roka. Prezident odpovedá na otázky občanov spravidla koncom roka, Putin však v decembri tradíciu porušil, čo podľa niektorých komentátorov súviselo s jeho zdravotnými ťažkosťami po údajnom zranení chrbta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona