Pútavý televízny reklamný spot: Hudobník Will.i.am prezentuje nový Lexus NX

NETKY.SK • 19 September 2014, 14:00 • 2 min
Pútavý televízny reklamný spot: Hudobník Will.i.am prezentuje nový Lexus NX

BRATISLAVA - Spoločnosť Lexus Europe v premiére uvádza svoj úplne nový televízny spot „Striking Angles“ k novému crossoveru Lexus NX s vyhraneným dizajnom.

slovakia

left justify in out

Vizuálne veľmi zaujímavý spot, v ktorom vystupuje hudobník, pokrokový návrhár a inovátor will.i.am, prenáša diváka do provokatívneho sveta dizajnu postaveného na zlomoch a hranách. 


Televízny spot počíta s predstavivosťou diváka a znázorňuje crossover Lexus NX prechádzajúci mestom budúcnosti – decentne naznačuje progresívne tvary vozidla vo chvíľach, keď prechádza nereálne tvarovanými tunelmi alebo pod neobvyklými dopravnými značkami. Počas jazdy sa will.i.am postupne zobrazuje na lomených televíznych obrazovkách v okolitých výkladoch a nakoniec sa sám vynorí z podobne štylizovaného klubu, náhle sa zastaví a obdivuje pozoruhodný dizajn modelu NX, ktorý okolo neho práve prechádza. 

 


V súvislosti s týmto spotom, v ktorom je použitý špeciálny remix will.i.amovej skladby „Dreamin’ About the Future“, hudobník uvádza: „Ako muzikant a podnikateľ by som chcel, aby moja prítomnosť a nápady mali určitý dopad na okolitý svet. Tím ľudí od Lexusu uplatnil v tejto reklame rovnakú víziu – ukazuje, ako NX ovplyvňuje dizajn sveta okolo seba.“ 

 


Manažér spoločnosti Lexus Europe Alain Uyttenhoven povedal: „V prípade modelu Lexus NX bolo naším zámerom postaviť do prvej línie našu dizajnovú filozofiu a preniesť spotrebiteľa do sveta postaveného čisto na revolučnom a pozoruhodnom dizajne. Tento prístup uplatňujeme pri všetkom, čo Lexus robí – od grafického návrhu vozidla až po použité moderné technológie. will.i.am skvelo dopĺňa svet, ktorý sme vytvorili, takže môžeme ešte rozvinúť našu spoločnú vášeň pre pokrokový dizajn a technológie.“

 


V rámci kampane „Striking Angles“ k modelu NX ďalej Lexus pripravil jedno špeciálne vozidlo NX, navrhnuté will.i.amom. Výrazne štylizovaný model bude odhalený 24. septembra v Paríži počas parížskeho týždňa módy 2014. 


Lexus plánuje aj naďalej verejne prezentovať svoju filozofiu „Amazing in Motion“, a tak sa záujemcovia môžu tešiť na ďalšie novinky.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies