Pustite si jar aj k vám domov

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 11:00 • 2 min
Pustite si jar aj k vám domov

BRATISLAVA - Jar je konečne tu. Aj keď si s nami počasie občas ešte poriadne zahráva dátum hovorí niečo iné. Vzduch má zrazu inú vôňu, naše záhrady začínajú zdobiť prvé kvety a vy možno premýšľate ako si jar preniesť aj domov. Nie je to zložité a navyše vás to zdobenie domácnosti bude baviť.

slovakia

left justify in out

Zaobstarajte si nové štýlové a hlavne jarné povliečky pre vaše periny a nadýchané dekoračné vankúše. Flanelové povlečenie môžete odložiť zase na chvíľu do skrine a skúste napríklad hodvábne zo 100% bavlny, ktorá odvádza pot a je veľmi príjemná. Zamerajte sa na veselé a nežné farby ako je oranžová, žltá, staroružová, lososová, tyrkysová alebo machovo zelená. 

obrazok

Vankúšiky do obyvačky oblečte do kanárikovo žltej alebo teraktoty a osviežte ich kvetinovým vzorom. To isté platí o závesoch, ťažké látky dajte dole a nahraďte ich ľahkou variantou. 

obrazok

Škoricu, jablko a vianočné korenie schovajte hlboko do zásuvky a vytiahnite tie svieže so srdcom ovocia a kvetín. Čo napríklad vôňa fialky alebo jasmínu? V lete zase môžete vsadiť na vôňu jahôd, lesných plodov, mora alebo tropického raja.

obrazok

S príchodom jari do nášho života by sme mali otvoriť svoje domovy aj jemnej kráse kvetín a ich vznešenosti. Toto ročné obdobie voní po narcisoch, tulipánoch, konvalinkách a fialkách. Určite si zasaďte nejaké kvety aj do kvetináčov pastelovej farby, ktoré vám rozveselia celý domov.

obrazok

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies