Puškárová na nákupoch výbavičky! Majiteľka predajne vás prekvapí detailami

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 06:00 • 2 min
Puškárová na nákupoch výbavičky! Majiteľka predajne vás prekvapí detailami

Moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová sa už čoskoro stane dvojnásobnou maminou. Keďže nič nechce nechať na náhodu, do nákupov sa pustila v predstihu.

slovakia

left justify in out

Podľa našich zistení, si markizácka hviezda prišla do predajňe Candies by Kocikovo v Bratislave vyberať kočík v sprievode maminy začiatkom februára. „Zlatka bola veľmi milá, usmievavá. Na bábätko sa teší. Keďže termín pôrodu je na prelome apríla a mája pomáhala som jej vybrať kočík s veľkou vaničkou, aby sa do nej v zime zmestilo aj sedemmesačné bábätko,“ prezradila majiteľka obchodu Ela Grebečiová.

 

Po porade s odborníčkou si Zlatica vybrala značku Stokke. Tá je medzi prominentnými mamičkami mimoriadne obľúbená. Staršie verzie kočíkov vlastnia všetky matky politika Borisa Kollára, ex-missky Denisa Mendrejová, Simona Brnová, či Anna Amenová. „Ide o novú edíciu s čiernou konštrukciou a čiernymi poťahmi. Keď ten kočík Zlatka zbadala, hneď si ho zamilovala. Skúšala s ním jazdiť po predajni a páčilo sa jej, že sa ľahko ovláda,“ vysvetilila nám majiteľka. Takýto typ kočíka vyhovuje mnohým rodičom, pretože má vysoko položenú vaničku, vďaka čomu môžu byť v očnom kontakte s bábätkom a tiež nastaviteľnú rúčku. „Tú ocení najmä Zlatkin syn Leo, ktorý bude ako starší brat kočíkovať,“ doplnila Ela Grebečiová. Moderátorku hlavných správ TV Markíza si pritom nevie vynachváliť. „Ona je ideálny klient. Dá si poradiť od odborníka, nevymýšľa, nechľadá chybičky na kočíku. Práve naopak, za všetky rady je veľmi vďačná,“ dodala spokojná majiteľka. 

 

Ako sme sa dozvedeli, okrem kočíka si stihla kúpiť kvalitnú autosedačku, postieľku a rôzne doplnky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies