Pusha T zverejnil tracklist nového albumu

NETKY.SK • 13 December 2015, 15:02 • 2 min
Pusha T zverejnil tracklist nového albumu

USA - Americký rapper Pusha T predstavil tracklist svojej druhej sólovky King Push - Darkest Before Dawn: The Prelude, ktorá vyjde 18. decembra.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať desať skladieb vrátane už skôr zverejnených singlov Untouchable, M.F.T.R. a Crutches, Crosses, Caskets. Ako hostia sa na albume predstavia napríklad Kanye West, ASAP Rocky, The-Dream, Beanie Sigel alebo Jill Scott, produkčne sa na ňom zas podieľali Timbaland, Puff Daddy, J. Cole či Q-Tip. Pusha T potom na jar plánuje vydať aj dlho avizovanú štúdiovku King Push, ktorá priamo nadviaže na King Push - Darkest Before Dawn: The Prelude.

 

Tridsaťosemročný Pusha T, vlastným menom Terrence Thornton, je členom skupiny Clipse, ktorú okrem neho tvorí aj jeho starší brat No Malice. Obaja sú tiež členmi zoskupenia Re-Up Gang. Debutovým albumom Clipse mala byť nahrávka Exclusive Audio Footage, ktorú nahrali v roku 1999. Tento album však pre problémy s vydavateľstvom Elektra Records nikdy oficiálne nevyšiel. Ich prvou oficiálnou nahrávkou sa stal až album Lord Willin' (2002), po ktorom nasledovali Hell Hath No Fury (2006) a Til The Casket Drops (2009). Pusha T debutoval ako sólový interpret v marci 2011 mixtapeom Fear Of God, ktorý potom v novembri vydal s pozmeneným názvom Fear Of God II: Let Us Pray ako EP. Nasledovali kompilácia Cruel Summer (2012) labelu G.O.O.D. Music, ďalší mixtape Wrath Of Caine (2013) a nakoniec sólový album My Name Is My Name (2013). 


Tracklist albumu Pusha T - King Push - Darkest Before Dawn: The Prelude: 
01 Intro 
02 Untouchable 
03 M.F.T.R. f. The-Dream 
04 Crutches, Crosses, Caskets 
05 M.P.A. f. Kanye West, ASAP Rocky & The-Dream 
06 Got Em Covered f. Ab-Liva 
07 Keep Dealing f. Beanie Sigel 
08 Retribution f. Kehlani 
09 F.I.F.A. 
10 Sunshine f. Jill Scott 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies