VIDEO Pusha T zverejnil skladbu Circles

NETKY.SK • 14 Október 2016, 15:47 • 2 min
VIDEO Pusha T zverejnil skladbu Circles

BRATISLAVA - Americký rapper Pusha T predstavil vo štvrtok skladbu s názvom Circles. V novinke hosťujú Ty Dolla Sign a Desiigner, pričom druhý menovaný pôsobí v labeli G.O.O.D. Music, ktorého výkonným riaditeľom je práve Pusha T.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný interpret zverejnil skladbu Circles iba deň po tom, ako ponúkol singel H.G.T.V. Ten predstavil spolu s videoklipom, ktorý si môžu priaznivci rodáka z newyorského Bronxu pozrieť prostredníctvom služby YouTube. Obe skladby sú tiež dostupné napríklad na portáli iTunes.

 

 

Novinky sa zrejme objavia na očakávanej tretej štúdiovke King Push, ktorá by mala vyjsť tento rok. Tracklist či presný dátum jej uvedenia na trh však rapper zatiaľ neprezradil.

 

Pusha T, vlastným menom Terrence Thornton, sa preslávil ako člen skupiny Clipse, ktorú spolu s ním tvorí aj jeho starší brat No Malice. Na konte majú albumy Lord Willin' (2002), úspešný Hell Hath No Fury (2006) a Til The Casket Drops (2009). Pusha T debutoval ako sólový interpret v marci 2011 mixtapeom Fear Of God, ktorý potom v novembri vydal s pozmeneným názvom Fear Of God II: Let Us Pray ako EP. Nasledovali kompilácia Cruel Summer (2012) spomínaného labelu G.O.O.D. Music, mixtape Wrath Of Caine (2013) a sólovky My Name Is My Name (2013) a King Push - Darkest Before Dawn: The Prelude (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona