Pusha T sa stal prezidentom vydavateľstva G.O.O.D. Music

NETKY.SK • 10 November 2015, 09:58 • 2 min
Pusha T sa stal prezidentom vydavateľstva G.O.O.D. Music

los angeles - Americký rapper Pusha T sa stal prezidentom hudobného vydavateľstva G.O.O.D. Music. Informoval o tom zakladateľ tohto labelu, rapper a producent Kanye West.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný Pusha T v rozhovore pre magazín Billboard prezradil, že ponuku viesť vydavateľstvo dostal od Westa už pred štyrmi mesiacmi. Rapperov dlhoročný manažér Steven Victor sa zároveň stal novým vedúcim A&R oddelenia G.O.O.D. Music. Prostredníctvom tohto labelu vydávajú albumy interpreti ako Mos Def, Q-Tip, John Legend, Big Sean ako aj samotný Pusha T. V minulosti boli jeho členmi tiež Common či Kid Cudi.

 

Pusha T, vlastným menom Terrence Thornton, je členom skupiny Clipse, ktorú okrem neho tvorí aj jeho starší brat No Malice. Obaja sú tiež členmi zoskupenia Re-Up Gang. Debutovým albumom Clipse mala byť nahrávka Exclusive Audio Footage, ktorú nahrali v roku 1999. Tento album však pre problémy s vydavateľstvom Elektra Records nikdy oficiálne nevyšiel. Ich prvou oficiálnou nahrávkou sa stal až album Lord Willin' (2002), po ktorom nasledovali Hell Hath No Fury (2006) a Til The Casket Drops (2009). Pusha T debutoval ako sólový interpret v marci 2011 oficiálnym mixtapeom Fear Of God, ktorý potom v novembri vydal s pozmeneným názvom Fear Of God II: Let Us Pray ako EP. Nasledovali kompilácia Cruel Summer (2012) spomínaného labelu G.O.O.D. Music, ďalší mixtape Wrath Of Caine (2013) a nakoniec sólový album My Name Is My Name (2013). V súčasnosti pripravuje druhú sólovku King Push.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies