Pusha T predstavil novú skladbu s hosťujúcim Jay Z

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 14:14 • 2 min
Pusha T predstavil novú skladbu s hosťujúcim Jay Z

BRATISLAVA - Americký rapper Pusha T zverejnil novú skladbu s názvom Drug Dealers Anonymous, v ktorej hosťuje Jay Z. Novinka je prvým singlom z pripravovaného albumu King Push, ktorý plánuje 39-ročný interpret vydať tento rok. Presný termín však zatiaľ neoznámil.

slovakia

left justify in out

Pusha T, vlastným menom Terrence Thornton, sa preslávil ako člen skupiny Clipse, ktorú okrem neho tvoril aj jeho starší brat No Malice. Ich debutovým albumom Clipse mala byť nahrávka Exclusive Audio Footage, ktorú nahrali v roku 1999.

 

Tento album však pre problémy s vydavateľstvom Elektra Records nikdy oficiálne nevyšiel. Ich prvou oficiálnou nahrávkou sa stal až album Lord Willin' (2002), po ktorom nasledovali Hell Hath No Fury (2006) a Til The Casket Drops (2009). Pusha T debutoval ako sólový interpret v marci 2011 mixtapeom Fear Of God, ktorý potom v novembri vydal s pozmeneným názvom Fear Of God II: Let Us Pray ako EP.

 

Nasledovali kompilácia Cruel Summer (2012) labelu G.O.O.D. Music, ďalší mixtape Wrath Of Caine (2013) a sólové štúdiovky My Name Is My Name (2013) a King Push - Darkest Before Dawn: The Prelude (2015).

 

V prvý júlový víkend sa ako headliner predstaví na festivale Hip Hop Žije, ktorý sa bude konať na bratislavských Zlatých pieskoch.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies