Punkáči sa stretnú v Lodenici na benefičnom festivale

NETKY.SK • 22 Júl 2010, 11:32 • 2 min
Punkáči sa stretnú v Lodenici na benefičnom festivale

Punkáči sa stretnú v Lodenici na benefičnom festivale

slovakia

left justify in out

Milovníci punku sa stretnú počas tohto víkendu v piešťanskej Lodenici. Na treťom ročníku festivalu Punkáči deťom, ktorý sa uskutoční od 23. do 25. júla, sa predstaví vyše 50 domácich i zahraničných kapiel. Hrať budú bez nároku na honorár, výťažok z festivalu venujú priaznivci punkového hnutia nadácii Pomoc deťom v ohrození.
      Benefičný hudobný festival sa do areálu Lodenice v Piešťanoch presťahoval z Brezovej pod Bradlom. Na prvom ročníku podujatia vystúpilo 18 kapiel, po troch rokoch sa stalo najväčším punkovým festivalom na Slovensku. Medzi tohtoročnými účastníkmi festivalu nebudú chýbať kapely Skarface z Francúzska, The Twinkles z Talianska a Overflow z Chorvátska. Slovenskú a českú punkovú hudobnú scénu budú reprezentovať N.V.Ú, Ex-Tip, Totální Nasazení, HT, Načo Názov, Začiatok Konca, Karpina, The Fialky a ďalšie. I v tomto roku ponúkne festival fanúšikom okrem punku aj ska/reggae a rockabilly. V rámci sprievodného programu sú pripravené rôzne súťaže, kočovná čajovňa, stolný futbal i zbierka hračiek pre deti.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies